66

Ringrijderij Vereniging "Ons Genoegen" Wemeldinge

U bevindt zich hier:Uitslagen»Jaarwedstrijd Dorpsstraat Wemeldinge 7 juli 2012
maandag, 23 maart 2015 14:12

Jubileums die vereniging 'Ons genoegen' vierde

100 Jarig jubileum 1919-2019

In 2019 vierden wij het 100-jarig bestaan van de vereniging. In dit feestelijke jaar hebben wij onder andere een wedstrijd gereden in verkleedkleding en hebben wij een optocht te paard gedaan door het dorp tijdens onze jaarwedstrijd in Wemeldinge. Ook hebben we samen met leden en oud-leden een feest gehouden in Partycentrum Klein Stelle in Wemeldinge. Tot slot hebben wij, net als bij het 90-jarig bestaan, een jubileumboekje uitgegeven. Dit boekje is nog een stuk uitgebreider dan het vorige en bevat informatieve teksten over de vereniging en het ringsteken, verhalen van leden en oud-leden en een grote verzameling aan foto's van de afgelopen decennia. Interesse in een PDF van het boekje? Neem contact op!

95 Jarig jubileum 1919-2014
In 2014 vierden wij als vereniging het 95 jarig jubileum. Hiervoor hebben wij als vereniging wat extra's aan het rinsteek seizoen toegevoegd, zoals een themawedstrijd die in het teken stond van 'Ringsteken door de jaren heen'. Tijdens de jaarwedstrijd is er een grote groepsfoto gemaakt, met daar op alle leden en oud-leden (voor zover aanwezig). Als afsluiting van het seizoen heeft de vereniging een speciaal najaars feest gegeven in Party centrum Schoudee te Wemeldinge. Hierbij hebben de leden genoten van het overheerlijke gourmetten en was er een DJ aanwezig die voor muziek zorgde. Deze avond was zeer geslaagd en een mooeie afsluiting van het jublileumjaar!

90 Jarig jubileum 1919-2009
In 2009 vierden we ons 90 jarig jubileum. Ter gelegenheid van dit jubileum gaf de vereniging een boekje uit. In het boekje staat informatie over de geschiedenis van de vereniging en met de ins en outs van het (speciale)ringrijden van de Wemeldingse ringrijders. Deze Jubileumsuitgave is nog steeds te verkrijgen in de onderstaande link.
Jubileumboekje 90 jaar pdf

Gelezen 3507 keer Laatst aangepast op woensdag, 09 november 2022 21:35

facebook

Website: JS Webdesign